Sweets MVC

Sweets er et MVC system, som er nemt, at tilpasse til netop dine behov!

En række gode grunde til at bruge Sweets er nævnt her under og er bl.a.:

 1. Baseret på php 5.5, senere løftet til 7.0
 2. OOP
 3. Skalerbart
 4. Lille kodebase
 5. Autorouter
 6. Autoloader
 7. Modul og plugin baseret
 8. Kodeords hashing
 9. Database kontrol
 10. Filstyring
 11. Billedstyring
 12. Sprogversionering
 13. Template-engine
 14. Programmer php og javascript direkte i sweets!!!

Sweets er action og controller baseret, hvilket blandt andet betyder, at det er muligt, at oprette en ny side, via en controller med blot 4 liniers kode.

Actions kan tilgås via controllere, de styres via autorouteren og er dermed nemme at bruge i bl.a. ajax kald m.m.

Sweets gemmer alle sider som html i en statisk cache, på den måde sikres en meget hurtig respons tid, da siderne ikke skal generes, hver gang en bruger ser en side. Den statiske caching kan altid slås fra, så sider der opdateres meget, eks. forum m.m. ikke bliver cachet.
Cachen bliver ikke renset via et cronjob, men skal gøres af eks. admin, når artikler m.m. opdateres. På den måde har admin fuld kontrol over den statiske cache.

Sweets gør kraftigt brug af memcache, såfremt memcache er tilgængelig, hvilket reducere load tid på mange operationer. Både database laget og template laget bruger memcache, således at operationer der henter data kan gøre dette mange gange hurtigere. Dette er også med til at gøre Sweets til et godt valg til systemer med mange samtidige brugere.

Sweets kommer også med en række af plugins, som bare skal aktiveres, endnu flere plugins er under udvikling. Plugins kan styre mange forskellige ting, som bl.a.: Cookie advisering, Scroll-to-top, Lightbox og mange flere.

Der er ikke behov for at bruge, JSON, yaml, XML eller andre config filer, så længe koden blot følger samme mønster, som alle moduler, så vil autoloaderen altid finde de rette filer og autorouteren vil altid finde den rette controler og action!

© Yssing IT